Priser på leie

Desember, januar, februar         koster Kr. 4990,- pr. uke.
Mars, April                                    koster Kr. 5575,- pr. uke
Påskeferien  2019                        koster kr. 9150,- pr uke
Mai- skoleferiestart                     koster Kr. 5995,- pr. uke
Skoleferiestart- høstferie           koster Kr. 8950,- pr. uke
Oktober                                         koster  Kr. 5995,- pr. uke
November                                     koster  Kr. 5575,- pr. uke

Minimum leieperiode er på min. 7 dager dvs en uke. Antall dager mellom 1-6 kan legges til leie på ukesbasis etter kundens ønske. Ta derfor kontakt ved ønsker om en annen leielengde enn leie pr. hel uke.

Prisene inkludere:
Utvask ved opphold på 10 dager eller lengre, gass, håndklær og sengetøy, benyttelse av anleggets utendørs fasiliteter samt innendørs fasiliteter som gym, svømmebasseng, sauna, dampbad og hamam.

Prisene inkluderer ikke:
Vann og strøm etter forbruk, utvask kr 500,- for opphold under 10 dager, og håndklær til bruk ved basseng eller på standen.

Kropps- og eller andre terapeutbehandlinger, som kan kjøpes i Spa avdelingen, betales i sin helhet av leiekunden direkte til behandler.  Velkomstpakke med vin og frokostmat 30 £ eller 35 £, Airport transfer, eller leiebil vi hjelper deg med å bestille på forhånd, inngår ikke i leieprisen.

Refunderbart sikkerhetsdepositum
Et refunderbar depositum på kr. 2 600,- betales inn samtidig med hovedbetalingen senest 8 uker før oppholdet. Dette betales tilbake i sin helhet i løpet av 14 dager etter oppholdet, om tilstanden i leiligheten er tilfredsstillende etter avreise. Fra dette beløpet trekkes ofte kostnadene for forbruk av vann og strøm som tilkommer under oppholdet, samt velkomstpakken.

Langtidsleie
Mange benytter seg av muligheten til å være hjemme i Norge om sommeren og bo i utlandet om vinteren. Nå kan du nyte varmen gjennom de kalde vintermånedene på et av de stedene i Middelhavet med den høyeste gjennomsnitts temperaturen, og flest soldager. Langtidsleie kan bestilles fra 3 til 12 uker.  Da gjelder helt andre priser en ovenstående. Sluttvask er inkludert,  men kostnadene for eventuelt mellomvask, strøm og vann kommer i tillegg.

Betalingen for oppholdet kan enten gjøres til bankkonto eller med kredittkort via Paypal om du ønsker det. Paypals gebyrer vil da bli lagt til leiesummen.

Ta kontakt for tilbud mobil: 930 33 940 eller monica@fhmh.no

 

 

 

Priser på leie
4.8 rating based on 12,345 ratings
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 31 reviews.