Personvernerklæring

FeriehusMiddelhavets personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan FeriehusMiddelhavet samler inn og bruker personopplysninger.

FeriehusMiddelhavet AS ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på www.fhnk.no og www.fhmh.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for FeriehusMiddelhavets behandlinger av personopplysninger på fhnk.no og fhmh.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Domeneshop.no er vår databehandler, og vår leverandør for utvikling, vedlikehold og drift av våre nettsteder. De har en egen side med spørsmål og svar som omhandler forholdet mellom oss som deres kunde og Domeneshop, den siden finner du her. Domeneshops personvernerklæring finner du her, her kan du bl.a. lese hvordan de samler inn personopplysninger.

Nettstatistikk

FeriehusMiddelhavet samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på fhnk.no og fhmh.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Vi bruker analyseverktøyet Google analytics på vårt nettsted. Dette er et verktøy med åpen kildekode (GPL) og som er installert på en egen server hos Google. Her kan du lese mer om hvordan Google analytics samler inn og bruker data. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra FeriehusMiddelhavet til andre aktører.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten hvis de er strengt nødvendig for driften av dette området. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Dette nettstedet bruker forskjellige typer cookies. Noen cookies er lagt inn av tredjeparts tjenester som vises på våre sider.

Ditt Samtykke gjelder følgende domener: www.fhnk.no

Følgende cookies finner du på www.fhnk.no

Nødvendig (3)

Nødvendige cookies bidra til å gjøre en nettside brukervennlig ved at grunnleggende funksjoner som side navigasjon og tilgang til å sikre områder av nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.

Navn Leverandør Hensikt Utløpsdato Type
CookieConsent fhnk.no Stores the user’s cookie consent state for the current domain 1 år HTTP Cookie
PHPSESSID fhnk.no Preserves user session state across page requests. Session HTTP Cookie
wordpress_test_cookie fhnk.no Used to check if the user’s browser supports cookies. Session HTTP Cookie

Statistikk (3)

Statistikk-cookies hjelper eiere til å forstå hvordan besøkende kommuniserer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Navn Leverandør Hensikt Utløpsdato Type
_ga fhnk.no Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 2 år HTTP Cookie
_gat fhnk.no Used by Google Analytics to throttle request rate Session HTTP Cookie
_gid fhnk.no Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. Session HTTP Cookie

Markedsføring (6)

Markedsførings-cookies brukes til å spore besøkende på nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifull for utgivere og tredjeparts annonsører.

Navn Leverandør Hensikt Utløpsdato Type
collect google-analytics.com Used to send data to Google Analytics about the visitor’s device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels. Session Pixel Tracker
impression.php/# facebook.com Used by Facebook to register impressions on pages with the Facebook login button. Session Pixel Tracker
PREF youtube.com Registers a unique ID that is used by Google to keep statistics of how the visitor uses YouTube videos across different websites. 8 måneder HTTP Cookie
r/collect doubleclick.net Uklassifisert Session Pixel Tracker
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Tries to estimate the users’ bandwidth on pages with integrated YouTube videos. 179 dager HTTP Cookie
YSC youtube.com Registers a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen. Session HTTP Cookie

Uklassifisert (6)

Uklassifiserte cookies er informasjonskapsler som vi er i ferd med å klassifisere, sammen med leverandørene av enkelte cookies.

Navn Leverandør Hensikt Utløpsdato Type
_gd# fhnk.no Uklassifisert Session HTTP Cookie
acm2 accuweather.com Uklassifisert 10 år HTTP Cookie
aco accuweather.com Uklassifisert Session HTTP Cookie
ADCConditionsV1 accuweather.com Uklassifisert Session HTTP Cookie
AID accuweather.com Uklassifisert 1 år HTTP Cookie
DeviceV2 accuweather.com Uklassifisert 1 år HTTP Cookie

Kommentarer på www.fhnk.no

Alle innlegg og tilhørende kommentarer, arkiveres i tråd med arkivlovgivningen.

Du kan legge igjen kommentarer uten å registrere deg. Navnet du legger inn, vil bli liggende som en del av innlegget. Dersom du har publisert kommentarer som du ønsker å rette eller slette, kan du ta kontakt med oss slik at vi kan vurdere det. Du har imidlertid ikke krav på retting og sletting av ytringer.

Deling av innlegg på www.fhnk.no

Når du deler innlegg, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres imidlertid ikke hos oss.

Nyhetsbrev

FeriehusMiddelhavet sender ut nyhetsbrev på e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

E-post og telefon

FeriehusMiddelhavet benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Daglig leder har det daglige ansvaret for behandlingen av personopplysninger i denne sammenheng.

Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Personvernombudsordningen

GFeriehusMiddelhavet administrerer personvernombudsordningen i henhold til personopplysningsforskriften § 7-12 og det er styreleder som har det daglige ansvaret. Ordningen er frivillig og har som mål om å øke personvernkompetansen i ulike virksomheter. FeriehusMiddelhavets behandling av personopplysninger i forbindelse med denne ordningen er samtykkebasert.

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. FeriehusMiddelhavet har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i et av våre systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger vi ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Kontaktinformasjon

E-post: info@fhmh.no

Telefon: +47 930 33 940

 


Translate

Været på Nord Kypros

Følg oss på Facebook

Compare

nationalcprassociation.com