Leie feriehus Nord Kypros?

Turkist klart vann som slår inn mot stranden på Korineum beach club.

Leilighet med 1-2-3 soverom, med takterrasse, på anlegg, med gym og spa, eller hva med en villa? 

Gamle Kyrenia havn er hyggelig kveldstid med lys i restauranter.

Leie feriehus Nord Kypros gjør du trygt og behagelig ved hjelp av FeriehusMiddelhavet.  Lurer du på om Nord Kypros kan være et aktuelt sted for din ferie? Les vår artikkel om 9 grunner  for å velge Nord Kyprosfor årets ferie. Ønsker du å  en leilighet med få eller mange soverom eller en villa, for en kort eller lenger periode?  Ta kontakt, vi kan hjelpe deg med det.

Vi leier også ut vår egen private leilighet. Leiligheten har panoramautsikt over havet og fjellene. Soloppgang til frokost og en fantastisk solnedgang som farger himmelen rosa i sommer halvåret. Leiligheten ligger på Sea Magic Park, et prisbelønnede anlegg nær Esentepe. Leilighetskomplekset med sin gode standard, ble kåret til “Best Seafront Development 2014 og 2016 Nord Kypros” på International Property Show i Dubai og på Nord Kypros. Leiligheten var ferdig høsten 2015, og har 3 doble soverom, to bad med dusj, stue med åpen kjøkkenløsning, bod, balkong på 18 kvm. og stor takterrasse.

Den nordlige delen av øya fremstår, som en bortgjemt juvel av et ferieparadis.

Den 60m² takterrasse som er utstyrt med egen BBQ, kjøkkenbenk med innlagt vann og et kjøleskap, god plass for å sole seg samt en egen dusj på taket. Takterrassen har panoramautsikt over havet og fjellene. Her finner du flere bilder fra vår ferieleilighet  for deg som ønsker å leie feriehus Nord Kypros.

Leie feriehus Nord Kypros slik som denne med kjøkkenkrok bak og skatoll med speil.

Det er lett å bli forelsket i Nord Kypros!

Anlegget  tilbyr en rekke førsteklasses fasiliteter for deg som ønsker å leie feriehus Nord Kypros. Dette inkludert 4 stk. utendørs svømmebasseng med solsenger, lekeplass, turvei, privat nedkomst til strand, BBQ områder, servicekontor, restaurant/bar, egen parkeringsplass for bil,  innendørs svømmebasseng, badstue, treningssenter og hamam. På servicekontoret kan en leie sykler på time, dag eller ukes basis. Ønsker du å leie Feriehus Nord Kypros av oss, så organiserer vi tur/retur airport transport. Du blir tatt imot i ankomsthallen på den flyplassen du flyr til, og helt frem til inngangsdøren til leiligheten. Vi anbefaler leiebil deler eller hele oppholdet og organiserer det også for deg.

Ønsker du derimot å kjøpe deg en egen feriebolig så anbefales vår webside  FeriehusMiddelhavet med noe av de prosjektene vi formidler. Vi er samarbeidspartner med det lokale eiendomsmegler kontoret Goldmark Estates Ltd. 

Gothe:
“Reiser er den beste utdannelse for evnerike mennesker”

Vi har på de følgende sider og på bloggen samlet informasjon slik at du kan få mest mulig ut av ditt opphold i “paradis”.  Det skal være noe av interesse for livsnyteren, den matglade, den aktive trimmeren, kultur- og naturelskeren, barna, ungdommen, kjæresteparet, mor og far, bestemor og bestefar på Nord Kypros Middelhavets bortgjemte juvel. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre sted for å fylle opp kontoen for  livskvalitet enn på Middelhavets 3.største og kjærlighetens øy og i vårt ferieparadis.

Nord Kypros, er stedet hvor tiden har stått stille i flere tiår.