Leie feriebolig på Nord Kypros?

turkist Middelhav bak en gylden sandstrand med to solsenger og en parasoll

Leie feriebolig med forskjellig størrelse over forskjellige tidsintervaller?

Kyrenia gamle havn i skumring

Leie feriebolig gjør du trygt og behagelig ved hjelp av FeriehusMiddelhavet.  Ønsker du å  en leilighet med få eller mange soverom eller en villa, for en kort eller lenger periode?  Ta kontakt, vi kan hjelpe deg med det.

Vi leier også ut vår egen private leilighet. Leiligheten har panoramautsikt over havet og fjellene. Soloppgang til frokost og en fantastisk solnedgang som farger himmelen rosa i sommer halvåret. Leiligheten ligger på Sea Magic Park, et prisbelønnede anlegg nær Esentepe. Leilighetskomplekset med sin gode standard, ble kåret til “Best Seafront Development 2014 og 2016 Nord Kypros” på International Property Show i Dubai og på Nord Kypros. Leiligheten var ferdig høsten 2015, og har 3 doble soverom, to bad med dusj, stue med åpen kjøkkenløsning, bod, balkong på 18 kvm. og stor takterrasse.

Den nordlige delen av øya fremstår, som en bortgjemt juvel av et ferieparadis.

Den 60m² takterrasse som er utstyrt med egen BBQ, kjøkkenbenk med innlagt vann og et kjøleskap, god plass for å sole seg samt en egen dusj på taket. Takterrassen har panoramautsikt over havet og fjellene. Her finner du flere bilder fra vår ferieleilighet.

oppholdsrom Leilighet SmP A9-7

Det er lett å bli forelsket i Nord Kypros!

Anlegget  tilbyr en rekke førsteklasses fasiliteter for deg som ønsker å leie feriebolig. Dette inkludert 4 stk. utendørs svømmebasseng med solsenger, lekeplass, turvei, privat nedkomst til strand, BBQ områder, servicekontor, restaurant/bar, egen parkeringsplass for bil,  innendørs svømmebasseng, badstue, treningssenter og hamam. På servicekontoret kan en leie sykler på time, dag eller ukes basis. Vi organiserer tur/retur airport transport fra ankomsthallen på den flyplassen du flyr til, og helt frem til inngangsdøren til leiligheten. Vi anbefaler leiebil deler eller hele oppholdet og organiserer det også for deg.

Ønsker du derimot å kjøpe deg en egen feriebolig så anbefales vår webside med noe av de prosjektene vi formidler. Vi er samarbeidspartner med det lokale eiendomsmegler kontoret Goldmark Estates Ltd. Les mer her.

Nord Kypros, hvor tiden har stått stille i flere tiår.


Translate

Været på Nord Kypros

Følg oss på Facebook

Compare

nationalcprassociation.com