Flyplasstransport, leiebil & velkomstpakke

For mest mulig komfort fra ankomst til avreise.

Vi organiserer flere tjenester i forbindelse med ditt opphold,
slik at det blir så komfortabelt som mulig.

Du trenger ikke turist visa.

Du trenger ikke turistvisa for å komme inn på Kypros, det gjelder både sør og nord siden. Kypros er ikke med i Schengen. Du viser passet ditt som normalt i passkontrollen på Larnaca flyplass og ved grense passeringen mellom sør og nord. Ofte trenger en ikke  å gå ut av bilen engang, en sitter i airporttransport bilen mens passene blir sjekket.

Flyplasstransport:

Flyplasstransporten foregår i nye biler av typen Mercedes-Benz med plass til inntil 6 passasjerer og bagasje. Vi bestiller en sjåfør som møter deg/dere i ankomsthallen på flyplassen med en lapp med deres navn på.  Det spiller ingen rolle om dere ankommer med Norwegian eller med andre flyselskap til Larnaca Airport på den Gresk-Kypriotiske siden. Eller om dere ankommer via Istanbul direkte til Ercan Flyplass på den Tyrkisk-Kypriotiske siden. Dere kjøres helt frem til døren og hentes god tid for avreisen hjem igjen.
Fra Larnaca er det ca 1 time og 15 minutter til leiligheten, fra Ercan er det i underkant av 40 minutters reise. Barnesete og bilpute, er tilgjengelig for de barna som er med. Det er viktig å gi beskjed om dette på forhånd.  Prisen i høysesongen er 55£ pr. en vei for hele bilen fra Larnaca.  Fra Ercan er prisen er 35£.

Leiebil:

Vi anbefaler leiebil hele eller deler av oppholdet, og at den bestilles i god tid før oppholdet. I høysesongen er flåten fullbooket. Bilene leveres ved at de ansvarlige kommer til din leilighet for å skrive kontrakt, samt har med seg betalingsterminal. Det kan være flere sjåfører som kjører bilen for samme pris, men alle må være minst 25 år eller hatt sertifikat i min. 5 år. På hele Kypros kjører en på venstre siden, det fungerer bra når en kommer over den mentale sperren. Det er mulig å kjøre en bil leid på sørsiden over grensen. På grunn av et høyere prisnivå er det ikke spesielt økonomisk lønnsomt. I tillegg må det betales en dagsavgift ved passering over grensen og en forsikring som kun har en tredjeparts dekning.  Med tredjeparts dekning betyr det kun kasko. Skader på egen bil, egen person og transport av den ødelagte bilen tilbake over grensen dekkes ikke av forsikringen. Dette kan fort bli ekstremt kostbart og er et stort sjansespill, derfor er det svært få, spesielt av Skandinavere, som velger denne løsning.

Rental Car priser&typer

Velkomstpakke:

Breakfast

Vi kan tilby en standard velkomstpakke for £ 30 og
en VIP for £ 35.
Standardpakken koster £30 og inneholder grunnleggende matvarer som te, kaffe, brød, melk, egg, ost, vann, juice, smør, syltetøy, sukker og en flaske vin som er i leiligheten ved ankomst. Dette er spesielt gunstig ved en sen ankomst.
VIPpakken koster £35 og har samme innhold som foregående pakke med tillegg av frukt, kjeks, frokostblanding, en øl og en brus eller 2 av en av typene.