Anleggets luksuriøse innendørs fasiliteter

FeriehusMiddelhavet Hamam -Spa

Anleggets luksuriøse innendørs fasiliteter

Category : Uncategorized

Velutstyrt gym og SPA med hamam, steam-badstue, sauna, kald dusj, oppvarmet innendørs svømmebasseng og diverse kropps- og pleie behandlinger som kan kjøpes.

Innendørs svømmebasseng

De innendørs fasilitetene er til fri utnyttelse for leiegjester og beboere på anlegget. Profesjonelle behandlinger kan kjøpes og betales direkte til behandler.  Tilbudet varierer etter årstid, så sjekk mulighetene i SPA’ets resepsjonen.

Spabehandling til dame med levendelys i bakgrunnen

Behandlingen gis fra mandag til lørdag og bestilles på forhånd i resepsjonen i SPAavdelingen. Prisene er ca 1/3 av norske priser.  De etterfølgende prisene er ca priser omregnet etter kursen 14.02.18:

Manikyr – 187,- nok  Pedikyr – 220,- nok,  Full kroppsmassasje – 330,- nok
Rygg og nakkemassasje –  220,- nok,  Body scrub – 275,- nok

Du kan f. eks ta en full kroppsmassasje med bodyscrub for 605,- kr. etter en treningsøkt i treningsrommet og kombinere dette med sauna, og eller dampbastue og en liten tur i svømmebassenget. Det er kun behandlingen du betaler ekstra for. Inngangen i Spa avdelingen er inkludert i leieprisen. Inngang til rimeligste tidspunkt og full kroppsmassasje og skrubb ville kostet 2050,- nok på The well utenfor Oslo til sammenlikning.

SPA inngang sauna, steamdusj, kalddusj.

FeriehusMiddelhavet Hamam -Spa

FeriehusMiddelhavet steamroon-Spa

FeriehusMiddelhavet Spa sauna

FeriehusMiddelhavet Kald dusj Spa_6

FeriehusMiddelhavet Spa omkledningsrom

Gym med trendemølle, styrkeapparater

fitness4

fitness2

fitness1