Sea Magic Park leilighet 3 soverom, 2 bad fullt møblert resale 3+1

Kontakt oss for pris

Fasiliteter

  • Airporttransport
  • barnebasseng
  • Bilutleie
  • Gym
  • Hageanlegg
  • Innendørs svømmebasseng
  • Kollektivtransport
  • Lekeområde
  • Møbelpakke
  • Rengjøringstjeneste
  • restaurant
  • Servicedesk bemannet
  • Spa
  • Strand- eller poolbar
  • Svømmebasseng felles
  • Sykkelutleie
  • Turløyper
  • Utleieservice
  • WiFi

Beskrivelse

Sea Magic Park leilighet med 3 soverom og 2 bad ligger på et av de mer populære anlegg i Esentepe. Det er ca. 30 minutter øst for Kyrenia – i et av de raskest voksende og mest populære utbygnings områdene for turistnæring på Nord Kypros.

  • Sea Magic Park leilighet 3 soveroms og 2 bad på bakkeplan pris GBP  £ TA kontakt.

Korineum Golf and Beach Resort finner du kun 5 minutter unna. For deg som er glad i å sykle eller gå turer i naturen, er det et imponerende turterreng, direkte fra anlegget.

Sea Magic Park leilighet – spesifikasjoner

Leiligheten på 105m² har 3 soverom og 2 bad, hvorav «master bedroom» har eget «Ensuite bad». Åpen løsning hvor kjøkkenet er del av oppholdsrommet, som også har utgang til terrassen som er på romslige 25m², med utsikt til hageområdet, svømmebassenget eller Middelhavet. Kjøkken, baderoms og klesskap innredninger er  på utbygningstadiet kundetilpassede i forhold til design og stil, kjøkkeninnredningen etter kundens valg. Denne leiligheten er ferdigstilt. Pakke med Møbler, hvitevarer og aircondition er tilbys.

Som beboer har du tilgang på  7/24 servicetjeneste, treningsgym og Spa med tilgang til  felles svømmebasseng, anlagt hage og grønne områder i et stille og fredelig nabolag. Servicekontoret organiserer airporttransport, leiebil, rengjøring og diverse andre servicetilbud.

Det gis en 5 års garanti på bygningene hvor det brukes kvalitet materialer med forsterket betong og stålkonstruksjon. Det er fuktsperre på tak og mot bakke med  fuktighetsbestandige vegger, porselensfliser på alle gulv, marmor trapper, aluminium 2 lags vinduer, varme- og lydisolasjon. For deg som også ønsker å leie ut din leilighet når du ikke kan benytte den selv, har utbygger en svært pålitelig og velfungerende tilbud til deg som eier.

Om anlegget

Prosjektet er  fase 2 Sea Magic Park har vunnet flere priser bla. for beste boliganlegg ved sjøen. Anlegget tilbyr mye av det man har behov for når man er på ferie, dette anlegget vil få den beste beliggenheten, med under 100 meter til stranden. Du finner poolbar med matservering, flere restauranter, supermarked, apotek og iscafe i gåavstand.  Her får du tilgang til alle de fasiliteter du forventer av en ferieresort. De inkluderer privat adkomst til 2 strender og 4 felles svømmebasseng ute.

Inne i SPAavdeling finner du servicekontoret. De er behjelpelig med alt fra små til store ting. Her kan du også leie sykler.  I tillegg finner du til fri benyttelse GYM, oppvarmet svømmebasseng, badstue, steambadstue, hamam, dusj og skifterom. Det vil være et tilbud om flere typer kropps behandlinger og skjønnhetspleie, som betales direkte til behandlerne.

Fellesutgifter: Ca. 90 £ pr. måned (2021) dekker drift av grøntområde, felles svømmebasseng,  Spa og Gym med innendørs oppvarmet svømmebasseng, felles belysning, tømming av søppel, etc. Hvert 5. år males bygningsmassen utendørs uten ekstra omkostninger for eierne.

Området rundt

For deg som er glad i å sykle eller gå turer anbefaler vi den gamle kystveien, som bukter seg langs kysten. En flott turvei og bred turvei for aktiv trening eller for roligere aktivitet som gir ro i sjelen! Foretrekker du gåturer i fjellet, kan du velge blant 255 km med merkede turløyper som går fra vest til øst langs Besparmak fjellene, 3 middelalderborger og diverse bysantiske kirker, restauranter og andre severdigheter å gå turer til.

Etterservice på anlegg

Etter servicen kan tilpasses dine behov og din bruk av boligen. Som eksempel kan dette inkludere oppfølging av dine kommunale avgifter/skatt på som  beregnes pr. kvm boligflate, betale vann og strømregninger. Med eiendoms administrasjon service følges boligen opp på generell basis med ettersyn, vanning av blomsterpotte, sjekke kraner, tilstanden etter vinterstormer, organisere vedlikeholds arbeider m.m.

Alt av rengjøringstjenester tilbys før og etter opphold, vindusvask, sengetøy etc. Du kan i realiteten komme til din ferdig oppredde og rene bolig, ha 100% ferie under hele oppholdet og dra igjen og overlate etter arbeidet til serviceteamet.

Tjenester som rengjøring og vedlikehold av svømmebasseng, vedlikehold av hage, renovasjon og vedlikeholdsarbeider, leiebil, airport transfer til og fra flyplassen og utleie av din bolig organiseres for deg om dette er ønskelig. Et renommert  advokatfirma kan bistå deg som kunde under kontrakts skriving eller andre juridiske forhold som du som kunde ønsker sett på.

Beliggenhet og område rundt Sea Magic Park leilighet

Det er ca 30 minutters kjøring til Kyrenia sentrum, som er den nest største byen på Nord Kypros. Der er det er et stort tilbud av butikker, hoteller og ca 250 restauranter. Men det ligger også et godt tilbud langs veien innover.

Du har Korineum Golf Club,  Korieum Beach club  og  Elexus 5* hotell med et stor utvalg av restauranter, beach club, nattklubb, bowling og andre spillaktivteter, vannsklier og lekeland for de minste. Litt nærmere Kyrenia har en Acapulco hotell  som har et barnetivoli i tillegg til badeaktivitetene.  Nærmere Kyrenia har en det overdådige Cratos  5* hotell med masse tilbud også nattestid.

For mer info om Esentepe – Bahceli området.

På Nord Kypros guiden  kan du lese mer om ting å gjøre i området på Nord Kypros eller på den gresktalende delen av øya.

Div. info rundt kjøp av eiendom på Nord Kypros:

Kjøp av feriebolig i utlandet  ting og tenke over når en er i vurderingsprosessen.
Visningsreiser   for å se, kjenne og vurdere.
KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund Goldmark Estates, vår samarbeidspartner er medlem av KTEB. Les om hvorfor dette er en god ting.
En kvalifisert beslutning  når en investerer i eiendom.
Kjøpsprosessen   Les mer om hvordan den foregår på Nord Kypros.
Spørsmål og svar   rundt mange ting en kan lure på i en kjøpsprosess.

error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!